Min bloggresa börjar

Jag har arbetat med att föra in stora, strategiska, förändringar i snart 20 år. Till det är jag oerhört nyfiken och läser, lyssnar och ser på så mycket jag kan inom området. Från MBA-kurser till TED.com till Harvard Business Review och diverse poddar.  I den här bloggen kommer jag skriva om mina reflektioner om implementationer av komplexa förflyttningar.

Vision without action is merely a dream. Action without vision just passes the time. Vision with action can change the world” (Joel A. Barker) 

Jag är övertygad om att införandet av beslutade strategier kommer bli viktigare och viktigare framöver

Tack för att du läser och jag hoppas det ger nya insikter från en annans perspektiv

post

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: